top of page

Let me tell you mine

How it all started

In 1996 ben ik geadopteerd uit Colombia. 

Door op te groeien in een veilige omgeving heb ik veel warmte ontvangen en veel kansen gekregen om mezelf te ontwikkelen. 

Ik weet vrij weinig meer van mijn jeugd. Wat mij het meest is bijgebleven, is het gevoel dat alles mogelijk lijkt. Het onbevangen kind kunnen zijn en vrij kunnen genieten maakte al snel plaats voor verantwoordelijkheden. Maar ik ben die droom, het kind in mij, niet vergeten. 

In mijn werk gebruik ik vaak het startpunt ‘Stel dat alles mogelijk zou zijn, hoe zie je het dan voor je?’.

Door op een creatieve manier ruimte te geven aan gedachten creëren we nieuwe oplossingen. Deze krijgen een vorm en brengen we samen tot leven.

Helping brands tell their stories

Wat doe ik nog meer?

Stee Creative

Onder dit bedrijf verricht ik mijn branding werkzaamheden.

Brand Consulting | Identity | Campagnes.

Artist

Als artiest maak ik vrij werk. Ik heb altijd de behoefte gehad om creativiteit op diverse manieren uit te drukken. Zo maak ik digitale kunstwerken maar ook fysieke producten. Hierin ben ik onbegrensd.

Spreker

Creatieve sessie!  Ik deel graag mijn kennis over de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied met de buitenwereld, dit kan verpakt in een workshop / presentatie op maat.

Modeling

Ik heb voor diverse kledingmerken model gestaan. Past mijn karakter en uitstraling bij jouw verhaal en product? Dan kom ik graag met jullie in contact.

What do I offer?

Brand Identity

Door goed te luisteren naar de vraag, mij in te leven in de organisatie en hun doelgroep. Creëer ik een merkidentiteit waar de organisatie echt voor staat en de doelgroep zich echt in kan herkennen.

Brand Campaigns

Ik geef een geheel eigen en creatieve draai aan jouw merk, product en dienst. Door op een verfrissende manier te kijken en vooral te begrijpen wat er speelt bij de doelgroep creëer ik campagnes die raken.

Brand Consulting

Creatieve strategieën op maat. Dit kunnen direct implementeerbare adviezen zijn of complexe oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van personal branding op social media.

bottom of page